Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales' relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.
Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Innovaway is een Italiaanse system integrator die haar klanten ondersteunt bij het versterken van hun concurrentievermogen. De kerncompetenties van Innovaway zijn ITSM en e-Commerce. 150 klanten in alle delen van de wereld worden door 1100 Innovaway-medewerkers vanuit 7 kantoren ondersteund. De verlenging Sales Outsourcing met Innovaway kondigen wij met gepaste trots aan.

Over Innovaway

Innovaway ondersteunt haar klanten in het proces van digitale transformatie. Klanten van Innovaway zijn afkomstig uit verschillende branches:

 • Retail en luxe goederen
  Innovaway ontwikkelt en implementeert Omnichannel oplossingen en creëert daarmee de beste klantervaring voor klanten over de hele wereld. Het Europese partnerschap van Innovaway met VTEX versterkt beide partijen
 • Banken en Verzekeringen
  Innovaway levert helpdeskservices, technische assistentie, consulting en applicatie ontwikkel diensten aan toonaangevende bedrijven in het bank- en verzekeringssegment
 • Publieke sector
  Innovaway levert maatwerk projecten voor de vereenvoudiging en innovatie van administratieve processen. In Italië volgens de strategische richtlijnen van het Ministerie van Innovatie
 • Gezondheidszorg
  Innovaway levert volledige end-to-end-ondersteuning voor de implementatie van digitale gezondheidsprojecten. Hierbij worden de vaardigheden en technologische oplossingen van partners geïntegreerd


Innovaway is er van overtuigd dat investeringen de basis zijn van ondernemingsgroei door steeds innovatievere en gespecialiseerde oplossingen aan te bieden. Deze overtuiging is de motor geweest van de sterke groei van Innovaway in de afgelopen jaren. Overnames zoals die van Olisistem Start maakten van Innovaway een van de sterkste service organisaties op de financiële markt. Op dit moment biedt Innovaway ITSM-services aan in 200 landen en 27 talen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Veel klanten vertrouwen ook op Innovaway voor hun e-Commerce ondersteuning.

Innovaway en NextSales

De relatie tussen NextSales en Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Leadgeneratie overeenkomst zijn Innovaway en NextSales op 1 januari 2019 een Sales Outsourcing aangegaan.

Op basis van deze overeenkomst heeft NextSales de rol van Innovaway’s Sales afdeling in de Benelux op zich genomen. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen. Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te verfijnen, voeren we eerst een Markt re-Scan uit. Op basis hiervan gaan we potentiële klanten benaderen via ons NextSales Ambassador Network, Social Media, Bellen en Mailen.

Geïnteresseerd in wat Innovaway voor u kan betekenen?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.