USU Group breidt haar aanwezigheid in de Benelux uit

Het internationale softwarebedrijf USU Group versterkt haar aanwezigheid op de markt in Nederland, België en Luxemburg. USU heeft NextSales gevraagd haar te vertegenwoordigen in de Benelux.
USU Group in Benelux: NextSales is USU's vertegenwoordiger in de Benelux

USU Group breidt haar aanwezigheid in de Benelux uit!

USU Group in de Benelux. Het internationale softwarebedrijf USU Group versterkt haar aanwezigheid op de markt in Nederland, België en Luxemburg. Dankzij de succesvolle samenwerking met het Nederlandse adviesbureau NextSales heeft USU al verschillende klanten verworven op het gebied van software licentiebeheer. USU breidt nu de Benelux-portefeuille uit met oplossingen voor IT en Enterprise Service Management.

Geïnteresseerde partijen kunnen in november kennismaken tijdens de ronde tafel sessies in Rotterdam met als thema: Agile IT Service Management.

Marktleider in de DACH-regio

USU is met de Service Management Suite Valuemation en Software Asset Management Suite Aspera al jaren marktleider in de DACH-regio. USU-partner NextSales bouwt hierop voort en biedt nu specifieke consulting- en software-oplossingen aan die zich richten op IT-financieel beheer, Cloud management en analytics.

Lees de berichten in de pers:
DGAP.DE
Emerce

 

b2b Event: Ronde tafel

Tijdens een tweetal sessies die op 13 november aanstaande in Rotterdam worden gehouden, zal USU ingaan op de nieuwste trends in IT-management, de nieuwe vierde generatie ITIL® best practices en de automatisering van Cloud infrastructuren. Ook wordt een actueel klantvoorbeeld van de logistieke dienstverlener Hamburg Süd over Agile Service Management besproken.

Aanmelden voor één van de sessies kan via: www.usu.de of op onze site

USU en NextSales

USU heeft NextSales gevraagd haar vertegenwoordiging in de Benelux te doen (Sales Outsourcing).

De twee b2b Events (rondetafel bijeenkomsten) zijn gepland als onderdeel van het proces om naamsbekendheid op te bouwen.

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales