Terugblik Ronde tafel – Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst

“Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst” was het thema van twee rondetafel events die wij namens Innovaway hebben georganiseerd.

b2b Event - Terugblik "Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst"

Met als thema “Uitdagingen voor Servicedesks en Contactcenters nu en in de toekomst” heeft NextSales voor Innovaway op 21 mei een tweetal ronde tafel events gehouden:

We zien dat de technologie voor ondersteuning van klantcontacten in een hoog tempo verbeterd. De verwachtingen rondom kunstmatige intelligentie (AI), Omni-Channel (Social Media kanalen), Big Data, etcetera, zijn hoog gespannen, maar….

  • Hoe snel zijn deze technologieën inzetbaar in een meertalige omgeving?
  • Past de technologie in omgevingen waarbij kwaliteit boven prijs prevaleert?
  • Via welk migratie pad implementeer ik deze technologie in mijn processen?


Als leverancier van Servicedesk-, BPO- en “high value” Contactcenter diensten voor bedrijven wereldwijd waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staat, deelde Innovaway samen met de Klantenservice Federatie hier ervaring en inzicht met een aantal genodigden in de residentie van de Italiaanse ambassadeur.

Ontvangst door de Ambassadeur van de Italiaanse Republiek

De heer Andrea Perugini (Ambassadeur van de Italiaanse Republiek) heette de gasten welkom. Hierbij ging hij ook in op de rol die Nederland op internationaal gebied speelt: Nederland is niet alleen een interessante markt op zichzelf, maar vormt ook een toegangspoort naar de rest van de wereld.

Na deze introductie volgden presentaties van Paolo Volpicelli en Gabriele de Vito vanuit Innovaway en Joost Krol en Susan Soleimani namens de Klantenservice Federatie.

Over Innovaway

Innovaway is een Italiaanse System Integrator die innovatieve ICT-oplossingen en diensten levert. Om dit te realiseren, doet Innovaway substantiële investeringen in Research & Development. 

Innovaway is opgericht in 2003, heeft 600 medewerkers op 7 locaties in Italië en Albanië en levert diensten aan 150 klanten in 100 landen.

Meer informatie: www.innovaway.eu

Innovaway en NextSales

Om haar groei in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) te ondersteunen, heeft Innovaway NextSales gecontracteerd.

In het kader van deze Sales Outsourcing organiseerden we deze b2b Events (ronde tafel).

Wat is een Ronde tafel?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.