Sales Outsourcing met QSM Europe

Benieuwd hoe jouw ICT product, bedrijf of afdeling zich onderscheidt van de markt? NextSales ondersteunt QSM met Sales & Marketing van de productiviteitsscan op basis van een Sales Outsourcing.
Klant QSM Europe - Leadgeneratie, Sales Outsourcing, Interim Versterking, Internet Strategie

Sales Outsourcing met QSM Europe: Productiviteitsscan

Bent u benieuwd hoe uw ICT-product, -bedrijf of -afdeling zich onderscheidt ten opzichte van de markt op productiviteit, beheerbaarheid en kwaliteit van de door u geproduceerde software? Met feitelijke en objectieve analyses ziet u waar u ten opzichte van de markt staat en ontvangt u concrete aanbevelingen voor het finetunen en efficiënter inrichten van uw softwaretrajecten. De Sales Outsourcing met QSM Europe heeft tot doel dat u weet waar de antwoorden kunnen worden gehaald!

De QSM-productiviteitsindex is een objectieve maat voor de procesproductiviteit van softwareontwikkeling en geeft u onder andere antwoord op vragen als:

  • Hoe verhoudt de doorlooptijd en benodigde inspanning zich tot de hoeveelheid gerealiseerde functionaliteit?
  • Welke productiviteit heeft u hiermee behaald?
  • Hoe scoort u qua productiviteit ten opzichte van het marktgemiddelde?
  • Hoe is de verhouding tussen doorlooptijd en inspanning? Geeft u in de uitvoering de voorkeur aan korte time to market met hogere kosten, of lage kosten met langere time to market. En is dit in lijn met uw strategie?
  • Hoe kunt u de productiviteit verhogen en uw concurrenten achter zich laten?


De productiviteitsscan positioneert uw prestaties ten opzichte van de markt en waar het voor commerciële bedrijven een marketing tool bij uitstek is, geeft het voor interne ICT-afdelingen een handvat voor beslissingen rondom uitbesteden, procesverbetering en bestaansrecht.

QSM Europe en NextSales

NextSales ondersteunt QSM bij het vermarkten van de productiviteitsscan. Op basis van de Sales Outsourcing overeenkomst verricht NextSales alle sales activiteiten (bezoeken, presentaties, offertes en contractonderhandelingen) ten behoeve van QSM.

Voor Leadgeneratie wordt hierbij gebruik gemaakt van het uitgebreide NextSales Ambassador Network.

De Sales Outsourcing met QSM Europe is een volgende stap in de relatie met NextSales die in 2015 is begonnen met een Leadgeneratie overeenkomst.

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.