Sales Outsourcing met Innovaway

Als onderdeel van een Sales Outsourcing neemt NextSales vanaf 1 januari 2019 de rol van verkoopkantoor in de Benelux op zich om namens Innovaway alle Sales & Marketing-activiteiten uit te voeren.
NextSales Sales Outsourcing klant: Innovaway

Sales Outsourcing met Innovaway: Kantoor in de Benelux

Na een succesvol marktonderzoek begin 2017 heeft NextSales in 2018 Innovaway ondersteund met Business Development activiteiten in de Benelux. Vanaf 1 januari 2019 neemt NextSales, binnen de Sales Outsourcing met Innovaway, de rol van verkoopkantoor in de Benelux op zich. NextSales zal alle relevante Sales & Marketing activiteiten uitvoeren.

Innovaway is een Italiaanse system integrator. Innovaway heeft een groot aantal innovatieve projecten uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld:

  • Mobile Control voor milieudelicten
  • Sparta voor smart Parking
  • ASSO de holografische Sales assistent


Daarnaast heeft Innovaway een sterke dienstverlening op het vlak van Service Desk en Contact Center.

Innovaway heeft een ambitieuze groeidoelstelling voor de komende jaren gedefinieerd. Een van de regio’s waar veel potentie zit is de Benelux. Om Innovaway hierbij te ondersteunen, heeft NextSales begin 2017 een marktonderzoek uitgevoerd om de mogelijkheden & kansen in kaart te brengen. De resultaten gaven het vertrouwen om in de Benelux aan de slag te gaan om marktbekendheid te krijgen en Innovaway op de kaart te zetten.

Medio 2017 is NextSales gestart met Business Development activiteiten in de Benelux. Onder andere het geven van Workshops aan de NextSales Ambassadors (om zo het netwerk te activeren) en het samen met Innovaway bezoeken van potentiële klanten en partners behoorden tot de activiteiten.

Nu een stevige basis is gelegd, is in 2019 de opdracht voor NextSales het zoeken van klanten, partners en overnamekandidaten binnen de Benelux.

Innovaway en NextSales

Sinds 2017 ondersteunt NextSales de groei van Innovaway in de Benelux-regio.

Na een Markt Scan voert NextSales sinds 2018 op basis van een Sales Outsourcing alle relevante Business Development activiteiten uit.

Als onderdeel hiervan organiseren we regelmatig events en voeren we LinkedIn campagnes uit.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.