Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO's bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.
Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday - Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

IT dringt door tot de kern van elk bedrijf. Of het nu gaat om informatie, productie of e-commerce, er is geen manier om er omheen te komen. Dit betekent ook dat er een aanzienlijk bedrag moet worden uitgetrokken voor het onderhoud van bestaande en het bouwen van nieuwe IT-oplossingen. Voor veel bedrijven kan het IT-budget de groeiende behoefte niet bijhouden, terwijl het tegelijkertijd onduidelijk is of het geld goed wordt besteed.

Value Tech Everyday helpt u uw budget maximaal te benutten. Zij hebben verstand van IT en Finance en kunnen de toegevoegde waarde en kosten inschatten en uitleggen, zodat u het maximale uit uw budget haalt!

Value Tech Everyday en NextSales

Na het uitvoeren van een Markt Scan in de Nederlandse markt is NextSales gecontracteerd om een Sales Outsourcing uit te voeren voor Value Tech Everyday. Op basis van de overeenkomst zal NextSales Value Tech Everyday als Sales vertegenwoordigen in Nederland (Sales Outsourcing). Om de juiste doelgroepen en bijbehorende boodschappen te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan uitgevoerd. Op basis hiervan gaan we potentiële klanten benaderen via ons NextSales Ambassador Network, Social Media, Bellen en Mailen.

Geïnteresseerd in wat Value Tech Everyday voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Deel:

Meer berichten

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.