Sales Outsourcing met van Daal voor 2e keer verlengd

Sales Outsourcing met van Daal voor 2e keer verlengd. NextSales gaat door met Leadgeneratie binnen de doelgroep en het ondersteunen van alle relevante verkoopactiviteiten (Meetings, offertes, Inside Sales, CRM).
Sales Outsourcing met van Daal

Sales Outsourcing van Daal 2e keer verlengd

Van Daal engineering heeft de reeds bestaande Sales Outsourcing overeenkomst met NextSales voor de 2e keer verlengd.

In de overeenkomst zijn partijen overeengekomen dat NextSales het initieel benaderen van potentiële klanten voor de diensten en producten van van Daal engineering voor haar rekening neemt.

De daaruit voortvloeiende overeenkomsten worden door van Daal engineering zelf uitgevoerd.

De overeenkomst tussen partijen heeft als voordeel dat er bij van Daal engineering sprake is van een consistente en voortdurende marktbewerking en het daarbij sneller en effectiever kunnen benaderen van de markt.

Over van Daal engineering

Van Daal Engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van besturingssoftware voor de industrie, nationaal en internationaal.

Het ontwikkelen van de besturingssoftware wordt in overleg met de opdrachtgever volledig op de installatie afgestemd. Hierbij wordt de benodigde software in eigen beheer ontwikkeld en getest.

Voor meer informatie: www.vdaal.nl

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.