Sales Outsourcing met van Daal engineering

Sales Outsourcing met van Daal engineering: Leadgeneratie binnen de doelgroep en alle relevante Sales-activiteiten (Meetings, offertes, Inside Sales, CRM).
Sales Outsourcing met van Daal

Sales Outsourcing met van Daal engineering

Op basis van de Sales Outsourcing met van Daal engineering neemt NextSales het initieel benaderen van potentiële klanten voor de diensten en producten van van Daal engineering voor haar rekening.

De daaruit voortvloeiende overeenkomsten voor levering van de diensten, worden door van Daal zelf uitgevoerd.

Voordelen hiervan voor van Daal zijn: Consistente en voortdurende marktbewerking en het effectiever en sneller kunnen benaderen van de markt.

Over van Daal engineering

Van Daal engineering is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van besturingssoftware voor de industrie. Zowel nationaal als internationaal. Het ontwikkelen van besturingssystemen wordt in overleg met de opdrachtgever volledig op de installatie afgestemd. De benodigde software wordt in eigen beheer ontwikkeld en getest.

Voor meer informatie: www.vdaal.eu

Meer klanten nodig?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.