Sales Outsourcing met UY Systems

NextSales ondersteunt UY Systems bij het opbouwen van een positie in Nederland. Op basis van een Sales Outsourcing-overeenkomst zal NextSales optreden als verkoopafdeling van UY Systems in Nederland.
Klant UY Systems - Sales Outsourcing met UY Systems

Sales Outsourcing met UY Systems voor Nederland

In Nederland hebben we een groeiend tekort aan IT-professionals. Als gevolg hiervan raken bedrijven achterop bij het naar de markt brengen van nieuwe diensten en producten en boeten we in aan concurrentiekracht. Het outsourcen van (delen van) IT-projecten biedt hiervoor niet alleen een oplossing het creëert ook meer slagvaardigheid en flexibiliteit in kosten. De Sales Outsourcing met UY Systems ondersteunt UY Systems bij het opbouwen van een positie in de Nederlandse markt.

Op basis van de Sales Outsourcing overeenkomst geeft NextSales vorm aan de verkoopafdeling van UY Systems in Nederland. Alle sales activiteiten (bezoeken, presentaties, offertes en contractonderhandelingen) worden door NextSales uitgevoerd.

Voor Leadgeneratie wordt hierbij gebruik gemaakt van het uitgebreide NextSales Ambassador Netwerk.

Over UY Systems

Sinds haar oprichting in 2003 richt UY Systems zich op e-Commerce, Web Applicaties, Web Portals, Sociale Netwerken en Smartphone Applicaties. De laatste 8 jaar werkt UY Systems ook voor klanten uit Europa (onder andere Denemarken, Nederland en Duitsland), Canada en de Verenigde Staten in segmenten als Recreatie, Healthcare, Industrie, e-Commerce en Webvertising.

De medewerkers van UY Systems hebben onder andere kennis van Agile, Spiral, Waterfall, PHP, C# ASP.NET en Oracle.

Voor meer informatie: www.uysys.com

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.