Sales Outsourcing met USU Group

Als onderdeel van haar groeistrategie breidt USU haar partnernetwerk verder uit. Het contract tussen USU en NextSales werd ondertekend door (van links naar rechts) Fleur van Wely, Stefan Habitzreuther en Frank Dreher.
Sales Outsourcing met USU Group

Geautoriseerde reseller Benelux

De USU Group is de grootste Europese aanbieder van IT- en kennis management software. Marktleiders in alle sectoren van de internationale economie gebruiken USU-applicaties om transparantie te creëren, wendbaarder te worden, kosten te besparen en risico’s te verminderen. De Sales Outsourcing met USU Group heeft als doel USU’s positie in de Benelux uit te bouwen.

Het portfolio van USU omvat oplossingen voor ITSM, Software Asset Management, Big Data, Business Service Management en Kennis Management.

Als onderdeel van haar groeistrategie breidt USU haar partnernetwerk op het gebied van service management verder uit. Het doel is om een Europees ecosysteem van gecertificeerde implementatie- en distributiepartners van de USU-Suite Valuemation op te bouwen voor verdere marktpenetratie.

Het contract tussen USU en NextSales werd ondertekend door (van links naar rechts) Fleur van Wely (CEO van NextSales), Stefan Habitzreuther (Managing Director Sales & Marketing) en Frank Dreher (Managing Director Consulting).

NextSales is sinds 2018 partner van USU-dochter Aspera (Software Asset Management). Op basis van deze succesvolle samenwerking wordt de Sales Outsourcing met USU Group uitgebreid!

We zijn blij dat we de marketing van Valuemation, vooral in de Benelux, verder kunnen promoten met behulp van NextSales!

Stefan Habitzreuther

Er is veel vraag naar end-to-end servicebeheer voor IT of andere afdelingen. Daarom hebben we voor Valuemation gekozen vanwege de veelzijdigheid, flexibiliteit en het vermogen om te integreren!

Fleur van Wely

Over USU

Udo Strehl Unternehmensberatung (USU) is in 1977 opgericht en sinds 1988 ontwikkelt de USU Group IT- en kennis management software. Hoewel USU sinds 2000 is genoteerd aan de beurs in Frankfurt heeft haar oprichter Udo Strehl nog altijd een controlerend belang in de onderneming.

Sinds haar oprichting is USU gegroeid tot een onderneming met meer dan 1000 klanten die haar producten wereldwijd inzetten. De omzet is in die tijd gegroeid naar € 100 Miljoen.

Meer informatie op www.usu.com

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales