Sales Outsourcing met Phenom-World

Verkoop van tafelmodel elektronenmicroscopen. Namens Phenom-World zal NextSales alle verkoopactiviteiten (leadgeneratie, bezoeken, demo's, offertes en contractonderhandelingen) in de Benelux en het Ruhrgebied uitvoeren.
Sales Outsourcing met Phenom-World

Sales Outsourcing met Phenom-World: Elektronenmicroscopen

Op basis van de Sales Outsourcing met Phenom-World vormen medewerkers van NextSales de verkoopafdeling van Phenom-World voor de Benelux en het Ruhrgebied (Duitsland).

Uit naam van Phenom-World nemen de betrokken NextSales medewerkers alle sales activiteiten (Leadgeneratie, bezoeken, demo’s, offertes en contractonderhandelingen) voor hun rekening. Hierbij wordt gewerkt onder de gedragsregels van Phenom-World.

De uit contracten voortvloeiende levering van producten en diensten worden door Phenom-World zelf uitgevoerd.

Voordelen van de Sales Outsourcing met Phenom-World zijn: Effectieve, snelle, consistente marktbewerking; flexibele schaalbare salesafdeling en kosten; betere Return on Business Development.

Over Phenom-World

Phenom-World richt zich op de marketing, sales en service activiteiten rondom de Phenom elektronen microscoop van FEI Company. NTS ontwikkelde het tafelmodel van de microscoop samen met Sioux in opdracht van de Amerikaanse microscopenbouwer FEI Company. Inmiddels heeft Phenom-World ook de tweede generatie Phenom G2 ontwikkeld.

Phenom-World is in December 2017 overgenomen door ThermoFisher.

Voor meer informatie: www.phenom-world.com

Uit welke industrie komen onze klanten?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.