Sales Outsourcing met Phenom-World verlengd

Phenom-World heeft de bestaande Sales Outsourcing overeenkomst met NextSales verlengd voor een periode van zes maanden.
Sales Outsourcing met Phenom-World

Sales Outsourcing met Phenom-World verlengd: 6 maanden

Phenom-World heeft de reeds bestaande Sales Outsourcing overeenkomst met NextSales verlengd voor een periode van zes maanden.

In de overeenkomst zijn partijen overeengekomen dat NextSales de verkoopafdeling van Phenom-World zal vormen voor de Benelux en het Rurhgebied.

Uit naam van Phenom-World neemt NextSales alle sales-activiteiten, zoals Leadgeneratie, klantenbezoek, demo’s, offertes en contract-onderhandelingen voor haar rekening. Hierbij wordt gewerkt onder de gedragsregels van Phenom-World.

De uit de overeenkomsten voortvloeiende levering van producten en diensten wordt door Phenom-World zelf uitgevoerd.

De overeenkomst tussen partijen heeft als voordeel voor Phenom-World dat er sprake is van effectieve, snelle en consistente marktbeweging door een flexibele schaalbare sales-afdeling met daarbij behorende kosten. Kortom; een betere Retun on Business Development.

Over Phenom-World

Phenom-World richt zich op de marketing, sales en service activiteiten rondom de Phenom elektronen microscoop van FEI company. NTS ontwikkelde het tafelmodel van de microscoop samen met Sioux in opdracht van de Amerikaanse microscopenbouwer FEI Company. Inmiddels heeft Phenom-World ook de tweede generatie Phenom G2 ontwikkeld.

Phenom-World is in December 2017 overgenomen door ThermoFisher.

Voor meer informatie: www.phenom-world.com

FEI Company/Phenom-World en NextSales

Een van de succesverhalen van NextSales in de HighTech sector is de introductie van de Phenom electronen microscoop van FEI Company.

Tijdens de ontwikkeling van de microscoop was al snel duidelijk dat voor de verkoop van Phenom een andere aanpak vereist zou zijn dan voor de grote FEI producten. Het marktsegment waar de Phenom voor gepositioneerd is, ligt alleen niet binnen de bestaande klantenkring van FEI. Het succes van de lancering van dit product was sterk afhankelijk van de snelheid waarmee nieuwe klanten gezocht en geïnteresseerd konden worden. Samen met de verantwoordelijke personen bij FEI is er een analyse gemaakt van de te bereiken bedrijven en de daarbij behorende personen. Hierop is gestart met het benaderen van deze markt op verschillende manieren.

Het initiële werk bestond uit het benaderen en informeren van het klantenbestand van FEI, het uitzoeken en kwalificeren van nieuwe contacten en Leadgeneratie. Hierdoor werd de Salesfunnel gevuld. Na de eerste contacten en het versturen van een mailing aan deze contacten werden verschillende acties ondernomen zodat de verkoop succesvol gestart kon worden. De contacten werden uitgenodigd voor demonstraties van het product en de marktintroductie tijdens een groot evenement. De opvolging van deze activiteiten en het geven van demonstraties was een samenwerking tussen de Sales van NextSales en de applicatie specialisten van FEI.

Van daaruit werd het commerciële proces tot en met de contractonderhandeling door NextSales afgehandeld. Tijdens de bijna 4 jaar durende samenwerking is de Phenom business in Nederland voor FEI uitgegroeid tot de grootste geïnstalleerde groep apparaten wereldwijd.

Niet alleen de Phenom business van FEI heeft hiervan geprofiteerd, door de inspanningen van NextSales zijn er ook leads ontstaan voor de andere FEI producten. Bovendien heeft FEI een grotere naamsbekendheid binnen de doelmarkt gekregen.

Lees het bericht over de start van de Sales Outsourcing met Phenom-World!

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.