Sales Outsourcing met mITE verlengd

Onder de vernieuwde Sales Outsourcing overeenkomst blijft NextSales de verkoopafdeling van mITE ondersteunen met het genereren van nieuwe leads en alle relevante Inside Sales-taken.
Sales Outsourcing met mITE

Sales Outsourcing met mITE verlengd

Op basis van de verlengde Sales Outsourcing overeenkomst ondersteunen medewerkers van NextSales de verkoopafdeling van mITE zowel bij het generen van nieuwe leads als bij alle relevante binnendienst taken als het verwerken van leads uit het partnerkanaal, het bewaken van offertes en ondersteunen van de buitendienst sales.

De uit deze Sales Outsourcing voortvloeiende levering van producten en diensten wordt door mITE zelf uitgevoerd. Voordelen van deze overeenkomst voor mITE zijn: Schaalbare, effectieve en efficiënte inzet van sales resources en een snelle, consistente marktbewerking.

Over mITE

Mobiel toegang tot bedrijfsinformatie is tegenwoordig een onlosmakelijk onderdeel van het werkproces in iedere organisatie. Het succes van mobiel werken is sterk afhankelijk van de mogelijkheden die een organisatie biedt om te voorzien in de communicatie- en informatiebehoefte van de gebruiker. De vier belangrijkste vraagstukken zijn hierbij Device Management, Mobiel Beleid, Mobile Security en Connectiviteit Management. Bij elk van deze vraagstukken moet er gekeken worden naar de relatie met gebruiker, informatievoorziening en beschikbare applicaties.

Deze vraagstukken heeft mITE Systems vertaald naar een conceptplatform; The Mobile Way. The Mobile Way is een compleet platform waarin gebruikers binnen beheer(s)bare kaders gefaciliteerd worden in hun informatie- en communicatiebehoefte. Hierbij wordt rekening gehouden met centraal gedefinieerde beleidsregels voor beheer, beveiliging en gebruik van data en communicatie.

mITE is op 30 September 2015 overgenomen door Vodafone.

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.