Sales Outsourcing met Indorse Services

Indorse Services heeft een DTM SaaS-oplossing ontwikkeld: IndorseSign. NextSales ondersteunt Indorse Services met Sales Outsourcing binnen Europa.
Klant Indorse Services - Sales Outsource voor Europa

Sales Outsourcing Indorse Services: Lokaal kantoor

IndorseSign is een platform met gepatenteerde functies voor het gemakkelijk en efficiënt ondertekenen, goedkeuren en beheren van digitale documenten. De veilige SaaS-oplossing stelt gebruikers in staat om bijvoorbeeld workflows te starten en aantekeningen te maken. Als onderdeel van de Sales Outsourcing Indorse Services zal NextSales optreden als het lokale kantoor van Indorse Services in Nederland en zal alle activiteiten op het gebied van Business Development, Sales en Marketing op zich nemen.

Na Nederland zal NextSales Indorse Services ook ondersteunen bij de lancering van IndorseSign in landen als: België, Luxemburg, Duitsland, etc.

Indorse Services en NextSales

Het NextSales Ambassador Network zal worden gebruikt om afspraken te genereren met potentiële klanten in verschillende sectoren. In april zal Indorse Services Nederland bezoeken voor een ontmoeting met de Ambassadors tijdens de verschillende geplande workshops.

Wilt u een workshop bijwonen om meer te weten te komen over DTM? Laat het ons weten!

Contacteer ons!

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales