Sales Outsourcing met fit4agile

fit4agile en NextSales hebben een overeenkomst gesloten waarbij NextSales op basis van een Sales Outsourcing de lancering van het merk begeleidt.
Klant fit4agile - Internet Strategie, Sales Outsourcing, Benelux

Sales Outsourcing met fit4agile: Start-up van een merk

NextSales heeft een Sales Outsourcing met fit4agile afgesloten waarbij NextSales de lancering van het merk begeleidt. De diensten van NextSales omvatten onder meer website en social media, value proposition en Leadgeneratie.

fit4agile draait om de menselijke factor binnen Agile. Het is 1 ding om een training tot scrummaster of product-owner te volgen, maar hoe bepaal je waar jouw kracht of die van uw toekomstige medewerker ligt? fit4agile zet uw talenten af tegen de verschillende Agile-rollen en vertelt uw waar uw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

  • Mens: Werk dat bij je talenten past, maakt je gelukkiger en succesvoller
  • Business Case: Een Agile team met mensen die een taak hebben die niet bij hun talenten past, heeft minstens 2 sprints extra nodig. De daaraan gerelateerde kosten bedragen al snel € 60K


fit4agile is een initiatief van Libeccio en StepWise

Start-up diensten

Overweegt u om in Nederland, België of een ander Europees land te starten, dan kan NextSales u op weg helpen!

Lees meer over onze Business Development diensten. We kennen en begrijpen de markt en haar specifieke bijzonderheden. Zo kunnen wij u inzicht geven in de haalbaarheid van uw plannen.

Wij kunnen u helpen bij het definiëren en aanspreken van uw doelgroep, het aanscherpen van uw propositie en presentaties.

We kunnen u ondersteunen bij het maken van website, apps en social media kanalen. Onze Ambassadors zetten ook graag hun expertise en jarenlange ervaring als coach voor u in.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales