Sales Outsourcing met Aspera

Vanaf 1 januari 2019 zal NextSales als onderdeel van een Sales Outsourcing de oplossingen van Aspera in de Benelux op de markt brengen.
Klant Aspera - Business Development, Leadgeneratie, Sales Outsourcing, b2b Events in de Benelux

Sales Outsourcing met Aspera: Kantoor in de Benelux

Om aan tafel te komen bij grote organisaties in Europa ondersteunt NextSales Aspera al sinds 2018 met Business Development activiteiten. Een Sales Outsourcing met Aspera is de volgende logische stap.

Zowel voor Leadgeneratie als voor Sales Outsourcing maken we intensief gebruik van het NextSales Ambassador Network. Daarvoor organiseert NextSales meerdere keren per jaar Ambassador Workshops om de Ambassadors inzicht te geven in de Software Asset Management oplossingen en diensten die Aspera levert.

NextSales heeft in september 2018 Aspera ondersteund tijdens de Gartner IT Sourcing, Procurement, Vendor & Asset Management Summit in Londen.

De samenwerking bevalt van beide kanten goed en daarom is het contract per 1 januari 2019 uitgebreid. NextSales zal als Sales Office (Reseller) de oplossingen van Aspera in de Benelux regio vermarkten waarbij de levering van producten en diensten door Aspera zal worden verzorgd.

Beide partijen zullen gezamenlijk het Accountmanagement voor hun rekening nemen om zorg te dragen voor goede begeleiding van klanten voor, tijdens en na het implementatietraject. Daarnaast zullen ook dit jaar weer verschillende Ambassador Workshops plaatsvinden en zal NextSales onder andere bij de volgende events aanwezig zijn:

  • Heliview: “IT & Software Asset Management Summit” in Diegem, België
  • Heliview: “IT & Software Asset Management Summit” in Utrecht, Nederland
  • “USU World 2019” in Berlijn, Duitsland


Informatie over andere Aspera events vind je hier!

Meer informatie over de oplossingen en diensten van Aspera?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.