Dienst

Communicatie

Communicatie

Breng uw Boodschap!

Soms heb je ondersteuning nodig om een boodschap over te brengen. Bijvoorbeeld omdat je een grote verandering aankondigt die veel media-aandacht zal krijgen. Of u wilt communiceren met uw doelgroep in hun eigen jargon.

Het NextSales Ambassador Network bestaat uit parlementsleden, generaals (buiten dienst), professoren en CEO’s die u kunnen coachen en ondersteunen.

Communicatie

Wat hebben wij te bieden?

Communicatie: Breng uw Boodschap!

Uw persoonlijke coach

Ieder publiek heeft zijn eigen jargon en wil die terug horen in uw verhaal.
 
NextSales spreekt die verschillende jargons en kan u ondersteunen bij de communicatie met bijvoorbeeld:
  • Defensie
  • Overheid
  • C-level
  • Wetenschappers


Het NextSales Ambassador Network bestaat uit parlementsleden, Generaals (buiten dienst), professoren en CEO’s. Ons netwerk biedt altijd iemand met relevante kennis en ervaring om u te coachen en ondersteunen bij de communicatie met uw publiek!

In voor- en tegenspoed

Er zijn momenten waarop u een boodschap moet overbrengen die veel aandacht zal krijgen. Dat kan positief zijn, bijvoorbeeld bij een nieuw product of een fusie. Het kan wat minder positief zijn zoals herstructurering of een ontslagronde. In al dit soort gevallen kan u meer aandacht krijgen dan u gewend bent. NextSales Ambassadors hebben in kritische situaties midden in de aandacht gestaan. Of dat nu was tijdens vredesmissies of in het bedrijfsleven, zij waren in staat de boodschap over te brengen. En die boodschap werd gebracht op een manier waarbij het imago werd beschermd.

Meer informatie