NEO LMS

Het platform van de volgende generatie waarop scholen hebben gewacht. Het is de ideale oplossing voor alle leeractiviteiten: inhoud maken, leerlingen beoordelen en de prestaties van leerlingen bijhouden.

Sluit aan bij miljoenen gebruikers uit meer dan 20.000 organisaties

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Een nieuwe manier om les te geven

NEO biedt een nieuwe manier om les te geven en te leren die de betrokkenheid van studenten vergroot en het lesgeven gemakkelijker maakt. Intuïtief ontwerp en krachtige functies, NEO heeft alle tools die scholen en universiteiten nodig hebben voor een geweldige leer- en leservaring.

Kan eenvoudig worden aangepast

NEO kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van uw school en kan werken voor elke academische instelling. NEO heeft in overeenstemming met de privacy wetgeving voor Europa een aparte omgeving gecreëerd, zodat uw gegevens en die van uw studenten niet buiten Europa worden gebracht.

CYPHER LEARNING specialist in leerplatformen

NEO is een product van CYPHER LEARNING, dat is gespecialiseerd in het leveren van leerplatformen voor organisaties over de hele wereld en haar hoofdkantoor heeft in San Francisco. CYPHER LEARNING heeft kantoren over de hele wereld. Voor Nederland en Zweden is NextSales de officiële vertegenwoordiger.

Over CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is momenteel het enige bedrijf dat leermanagement systemen aanbiedt in alle belangrijke e-learningsectoren: academisch, zakelijk en individueel. Naast NEO biedt CYPHER LEARNING:

MATRIX LMS: een complete oplossing voor het trainen van medewerkers, klanten en het verkopen van online cursussen.

MATRIX helpt u de beste leerervaring te bieden en tegelijkertijd de trainingsprestaties te verbeteren.
Een verfrissend nieuwe trainingservaring met intuïtief ontwerp, gamified learning en interactieve samenwerking. Leerlingen blijven gemotiveerd en maken hun training daadwerkelijk af.

INDIE LMS: ondersteunt ondernemers bij het laten groeien van hun online bedrijf. Verpak kennis in boeiende online cursussen, bereik een groter publiek en verkoop inhoud aan de hele wereld.

INDIE is het leerplatform dat elke ondernemer nodig heeft om zijn online bedrijf op te bouwen. Verdien geld met uw expertise door in een mum van tijd een prachtige site te bouwen en online cursussen te verkopen.