MATRIX LMS

MATRIX is de complete oplossing voor het opleiden van medewerkers, klanten en het verkopen van online cursussen. Ons leerplatform biedt de beste leerervaring en verbetert de leerprestaties.

Sluit aan bij miljoenen gebruikers uit meer dan 20.000 organisaties

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Een verfrissend nieuwe trainingservaring

MATRIX zorgt voor een verfrissend nieuwe trainingservaring. Met een intuïtief ontwerp, gamified learning en interactieve samenwerking blijven uw cursisten gemotiveerd en maken ze hun training daadwerkelijk af.

Kan eenvoudig worden aangepast

MATRIX kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. MATRIX heeft in overeenstemming met de privacy wetgeving voor Europa een aparte omgeving voor uw data gecreëerd.

CYPHER LEARNING specialist in leerplatformen

MATRIX is een product van CYPHER LEARNING, dat is gespecialiseerd in het leveren van leerplatformen voor organisaties over de hele wereld en haar hoofdkantoor heeft in San Francisco.

Over CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is momenteel het enige bedrijf dat leermanagement systemen aanbiedt in alle belangrijke e-learningsectoren: academisch, zakelijk en individueel. Naast NEO biedt CYPHER LEARNING:

NEO LMS: Het platform van de volgende generatie waarop scholen hebben gewacht. Het is de ideale oplossing voor alle leeractiviteiten: inhoud maken, leerlingen beoordelen en de prestaties van leerlingen bijhouden.

NEO biedt een nieuwe manier om les te geven en te leren die de betrokkenheid van studenten vergroot en het lesgeven gemakkelijker maakt. Intuïtief ontwerp en krachtige functies, NEO heeft alle tools die scholen en universiteiten nodig hebben voor een geweldige leer- en leservaring

INDIE LMS: ondersteunt ondernemers bij het laten groeien van hun online bedrijf. Verpak kennis in boeiende online cursussen, bereik een groter publiek en verkoop inhoud aan de hele wereld.

INDIE is het leerplatform dat elke ondernemer nodig heeft om zijn online bedrijf op te bouwen. Verdien geld met uw expertise door in een mum van tijd een prachtige site te bouwen en online cursussen te verkopen.