ValueLabs

29 juni om 09:00 uur

Hoe kan IT uw bedrijf door de volgende crisis helpen?

Ronde tafel (virtueel)

Over de ronde tafel

Hoe kan IT uw bedrijf door de volgende crisis helpen?

Misschien was u in staat op tijd op de recente crisis te reageren.

Misschien heeft u een kans gezien en die met behulp van IT benut.

Misschien worstelt u nog steeds.

Eén ding is zeker: U bent niet de enige! Tijdens deze ronde tafel gaan wij dieper op een aantal bedrijven in. Samen vertellen wij u hoe zij IT op verschillende manieren hebben ingezet om de uitdaging aan te gaan en hun doelstellingen te bereiken!

Hoe is een van de wereldwijde marktleiders op het gebeid van e-Commerce platform services, gedurende de laatste 20 jaar, in staat geweest van 20 miljoen naar 226 miljoen klanten te groeien? En van 50 miljoen naar meer dan 40 miljard foto’s? Dat terwijl ze gedurende deze periode tenminste 3 crises, 6 nieuwe eigenaren en 7 veranderingen van management hebben gehad!

Vanuit het gezichtspunt van een vooraanstaand Europees media bedrijf bespreken we hoe een eco-systeem van meer dan 8 overgenomen bedrijven met hun eigen business rules en onderdelen werden samengevoegd. Hoe dragen de website, het CRM-systeem en de chatbot bij aan een end-to-end IT oplossing en wat zijn de lessons learned?

ISG, analist en marktleider op het gebied van technologie onderzoek, geeft haar visie op hoe bedrijven de investeringen in digitale technologie kunnen betalen om door de huidige pandemie te komen en daarna op te bloeien.

Technologie, innovatie en het oplossen van problemen is het speelveld van het technologie bedrijf ValueLabs. De kern van ValueLabs’ aanpak is het “One Company” model. Op basis van gemeenschappelijke waarden en doelstellingen ondersteunt ValueLabs de groei en veranderingen van haar klanten, ongeacht of het gaat om een overname, fusie, beter te zijn dan de concurrentie of het overleven van de volgende crisis.

Allerlei ontwikkelingen zorgen ervoor dat de business een beroep doet op IT. Kostenreductie waar noodzakelijk en het aanpassen van businessmodellen en verhogen van omzet waar mogelijk. Dat stelt bedrijven in staat te veranderen en maakt het verschil.

Tijdens onze ronde tafel nemen wij u mee op de reis die een aantal bedrijven heeft gemaakt. We bespreken hoe IT en business hebben samengewerkt , wat de uitdagingen waren, wat de gekozen oplossing was en hoe die is gerealiseerd. Graag horen we ook hoe u, uw uitdagingen aanpakt en doelstellingen realiseert. We kunnen elkaar helpen en van elkaar leren.

Agenda

9:00-9:30

Welcome & Business Case e-Commerce Platform Service

9:30-9:45

Building resilient businesses along with strategic partners

9:45-10:20

Case Study-Leading Media Organization

10:20-10:35

One Company Model ​

10:35-11:00

Discussion, Q&A, Summary & closing

Wij nodigen u van harte uit deel te nemen! Gebruik hiervoor het onderstaande formulier: