Nieuws & Blog

Nieuwsbrief Q2 2021

Intro

We zijn weer een kwartaal verder. In verschillende landen worden de maatregelen versoepeld en kunnen er weer voorzichtig plannen worden gemaakt voor de zomervakantie. Daarom de hoogste tijd om je op de hoogte te brengen van wat er speelt op het gebied van Sales & Marketing. Zoals je inmiddels van ons gewend bent, staat ook weer één van onze dienstverleningen centraal. 

Dit kwartaal is het de beurt aan: Sales Outsourcing.

Markt Scan Mysteria

Nieuwsbrief Q2 2021 - op het gebied van Sales & Marketing

Zoals je in onze vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen, voeren wij ieder kwartaal een gratis Markt Scan uit. Dit vanwege ons 10-jarig jubileum. Uit alle inzendingen is Mysteria als winnaar uit de bus gekomen.

Wist je dat na China, Polen het land is als het gaat om de productie van kerstornamenten? Mysteria produceert maatwerk kerstornamenten voor bedrijven in met name Oost-Europa en Amerika, maar heeft de ambitie om hun dienstverlening uit te breiden. Maar: welke landen bieden de beste kansen? Dit hebben wij met de Markt Scan in kaart gebracht.

Wil jij ook kans maken op een gratis Markt Scan? Meld je dan aan via de knop hieronder!

Ontwikkelingen op het gebied van Sales & Marketing

Potentiële klanten bekijken steeds kritischer met wie ze zaken willen doen. Ze willen geen verkooppraatjes, maar een partner die kennis aandraagt en het belang van de klant centraal zet. Maar hoe zet je tijdens een gesprek met een potentiële klant jouw bedrijf in het middelpunt zonder zelf te vertellen hoe goed je bent?

Of het nu om een één op één gesprek gaat of dat je een groep klanten (virtueel) bij elkaar hebt, vertel je verhaal vanuit het perspectief van een klant die je hebt ondersteund. Het mooiste is natuurlijk als die klant dat zelf komt vertellen. Maak samen een business case/casestudy met de volgende onderwerpen:

  • Wat was het probleem?
  • Wat was de oplossing?
  • Wat zijn de voordelen voor de klant?
  • Wat heb je er allebei van geleerd?


Heb je hulp nodig om de juiste dingen op papier te krijgen? Neem via onderstaande knop contact op en je krijgt van ons de template om klanten voor je te winnen zonder te zeggen hoe goed je bent!

Spotlight op: Sales Outsourcing

Sales Outsourcing betekent het uitbesteden van je Sales. Dit kan in zijn geheel of gedeeltelijk. Dat doe je bijvoorbeeld om nieuwe markten te betreden, of om je Sales team (tijdelijk) uit te breiden. Misschien omdat je focus wil houden op de verdere ontwikkeling van je product of dienst. Nu door Covid-19 het reizen al meer dan een jaar bemoeilijkt wordt, vinden steeds meer bedrijven hun weg naar ons om te helpen met Sales in gebieden waar zij zelf niet naartoe kunnen.

We starten al onze opdrachten met een Markt Scan. Dat vormt de basis voor een plan van aanpak om de omzet van de klant te laten groeien. Bij Sales Outsourcing werken Marketing & Sales hand in hand om bekendheid te creëren en in contact te komen met nieuwe klanten. We spreken met potentiele klanten, maken offertes en doen contractonderhandelingen. Wij bouwen een salesfunnel met potentiële klanten die uiteindelijk resulteert in deals.

NextSales kan gedurende alle stappen van het Sales proces ondersteuning bieden en we vinden het belangrijk om regelmatig (virtueel) contact met elkaar te hebben door middel van update calls. Heb jij ook hulp nodig met Sales en wil je weten hoe wij je kunnen ondersteunen?

Vraag dan met onderstaande knop de brochure Sales Outsourcing aan!

Sales Outsourcing: Snel, flexibel en laag risico

Nieuwe klanten

CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven dat miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. Momenteel is CYPHER LEARNING het enige bedrijf dat leermanagementsystemen aanbiedt in alle belangrijke e-learning sectoren: onderwijs, zakelijk en individueel:

  • NEO is de oplossingen voor onderwijsinstellingen
  • MATRIX richt zich op bedrijven
  • INDIE ondersteunt ondernemers bij het laten groeien van hun online bedrijf

NextSales heeft Markt Scans voor Nederland en Zweden gedaan en onlangs zijn de Sales Outsourcing activiteiten gestart.

Gebruik de onderstaande knop om meer over onze samenwerking met CYPHER LEARNING te lezen!

Ragnarök is de Oudnoorse term voor een ineenstorting van de oude wereld, op de ruïnes waarvan de nieuwe wereld zal verrijzen. Ragnarök levert geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök echt uitdagende oplossingen voor bedrijven in onder andere de gaming en vastgoed industrie.

Daarnaast hebben ze ook een creatieve tak om bijvoorbeeld luchthavens en de overheid te ondersteunen bij re-branding.

Na verschillende Markt Scans ondersteunt NextSales Ragnarök met Leadgeneratie in Nederland en België.

Gebruik onderstaande knop om meer over de dienstverlening van Ragnarök te lezen!

Ragnarök Group

Leadgeneratie voor Ragnarök – Markt Scan België en Nederland