Nederlandstalige landingspagina voor Innovaway

Innovaway is een Italiaans IT-bedrijf, gespecialiseerd in Remote Support. NextSales heeft de Nederlandse landingspagina gemaakt.
NextSales Sales Outsourcing klant: Innovaway

Nederlandstalige landingspagina voor Innovaway

Innovaway is een Italiaans IT-bedrijf, gespecialiseerd in het op afstand ondersteunen van IT-gebruikers. Daar zijn er natuurlijk veel meer van. Innovaway onderscheidt zich op een aantal manieren van de anderen, daarom hebben wij een Nederlandstalige landingspagina voor Innovaway gemaakt:

  • Ondersteuning is in 27 moedertalen beschikbaar (dus niet alleen in Engels of iets wat daarvoor moet doorgaan)
  • Dienstverlening is flexibel, schaalbaar in te zetten (bijvoorbeeld alleen gedurende bepaalde shifts, seizoenspieken, voor specifieke talen of voor korte perioden)
  • Kleinere ondernemingen vanaf zo’n 200 medewerkers in totaal verspreid over verschillende landen kunnen van Innovaway’s diensten gebruik maken (vraag naar de prijs)
  • Investeringen van Innovaway in het opleiden van haar medewerkers hebben geresulteerd in een laag verloop (minder dan 3%). Hierdoor wordt de continuïteit in kwaliteit van de dienstverlening naar klanten gewaarborgd

Wereldwijde Servicedesk

De servicedesk van Innovaway werkt als single point of contact voor het oplossen van verstoringen wereldwijd. Bijvoorbeeld voor retail organisaties die vaak over een beperkt aantal IT-apparaten per vestiging beschikken. Denk aan kassa- en betaalsystemen, displays en in-store apparaten om online te shoppen.

Een storing in die apparatuur heeft meteen een enorme impact op de klantbeleving en omzet. Voor bedrijven als Kiko Milano levert Innovaway deze dienst, waarbij partner Fujitsu GPMO waar nodig de on-site support levert.

Innovaway en NextSales

Sinds 2017 ondersteunt NextSales de groei van Innovaway in de Benelux-regio. Na een Markt Scan voert NextSales sinds 2018 op basis van een Sales Outsourcing alle relevante Sales & Marketingactiviteiten uit.

Als onderdeel hiervan organiseren we regelmatig events, voeren we LinkedIn campagnes uit en is ook de Nederlandstalige landingspagina voor Innovaway gerealiseerd.

Nieuwsgierig hoe wij u kunnen ondersteunen?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales