Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is 's werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.
Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven van elke omvang. Miljoenen gebruikers in ruim 20.000 organisaties verspreid over meer dan 100 landen worden ondersteund. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPER LEARNING uit te voeren.

CYPHER LEARNING biedt leerplatformen voor scholen, bedrijven en ondernemers.

Over CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is gespecialiseerd in het leveren van leerplatformen voor organisaties over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in San Francisco, CA. Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld op locaties zoals de VS, Mexico, Brazilië, Spanje, Roemenië, Rusland, Zuid-Afrika, India, de Filippijnen, Australië, Indonesië en Maleisië.

CYPHER LEARNING is momenteel het enige bedrijf dat leermanagementsystemen aanbiedt in alle belangrijke e-learningsectoren: academisch, zakelijk en individueel:

NEO LMS is het platform van de volgende generatie waarop scholen hebben gewacht. Het is de ideale oplossing voor alle leeractiviteiten: inhoud maken, leerlingen beoordelen en de prestaties van leerlingen bijhouden.

NEO biedt een nieuwe manier om les te geven en te leren die de betrokkenheid van studenten vergroot en het lesgeven gemakkelijker maakt. Intuïtief ontwerp en krachtige functies, NEO heeft alle tools die scholen en universiteiten nodig hebben voor een geweldige leer- en leservaring.

MATRIX LMS is een complete oplossing voor het trainen van medewerkers, klanten en het verkopen van online cursussen.

MATRIX helpt u de beste leerervaring te bieden en tegelijkertijd de trainingsprestaties te verbeteren.
Een verfrissend nieuwe trainingservaring met intuïtief ontwerp, gamified learning en interactieve samenwerking. Leerlingen blijven gemotiveerd en maken hun training daadwerkelijk af.

INDIE LMS ondersteunt ondernemers bij het laten groeien van hun online bedrijf. Verpak kennis in boeiende online cursussen, bereik een groter publiek en verkoop inhoud aan de hele wereld.

INDIE is het leerplatform dat elke ondernemer nodig heeft om zijn online bedrijf op te bouwen. Verdien geld met uw expertise door in een mum van tijd een prachtige site te bouwen en online cursussen te verkopen.

NextSales is trots om met Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYHER LEARNING de verdere uitbouw in de Europese markt te ondersteunen.

CYPHER LEARNING en NextSales

NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren voor CYPHER LEARNING. Op basis van de overeenkomst zal NextSales CYPER LEARNING vertegenwoordigen in Nederland en Zweden (Sales Outsourcing). Om de juiste doelgroepen en bijbehorende boodschappen te bepalen, hebben we eerst de Markt Scans uitgevoerd. Op basis hiervan gaan we potentiële klanten benaderen via ons NextSales Ambassador Network, Social Media, Bellen en Mailen.

Geïnteresseerd in wat Cypher Learning voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo!

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.