Markt Scan voor Future Processing

Future Processing voorziet klanten van Agile ontwikkelteams. Om verdere groei te ondersteunen onderzocht NextSales de Nederlandse markt.
Future Processing is een expert in het leveren van softwareontwikkelingsteams.

Markt Scan voor Future Processing

U heeft behoefte aan een team van software ontwikkelaars? Of u wil uw huidige team uitbreiden met specialisten in specifieke technologieën? Future Processing is een expert in het leveren van software ontwikkel teams. Maak gebruik van Future Processing’s pool van getalenteerde software-ontwikkelaars, waaronder, .NET- en Java-experts. NextSales doet een Markt Scan voor Future Processing om het marktpotentieel in Nederland te onderzoeken.

Future Processing is de afgelopen 20 jaar gegroeid naar een organisatie met 800 medewerkers die wereldwijd meer dan 500 projecten voor 150 klanten hebben gerealiseerd.

Een door Future Processing geleverd ontwikkelteam betekent:

  • Software ontwikkelaars en IT-professionals uitgekozen om uw project- en bedrijfsdoelstellingen te realiseren
  • IT-specialisten met een aantoonbare ervaring in het leveren van resultaten
  • Een Agile team gericht op het oplossen van problemen op een manier die u de meeste toegevoegde waarde levert


Geleverd door een technologiepartner waarop u kunt vertrouwen!

Future Processing en NextSales

Ter ondersteuning van haar verdere groei in Europa heeft Future Processing NextSales gevraagd contacten te leggen met potentiële klanten in Nederland.

Als eerste stap in dit Leadgeneratie traject, brengen wij op basis van een Markt Scan de propositie van Future Processing in kaart ten opzichte van de behoefte in de Nederlandse markt en de reeds aanwezige concurrentie.

Wat is een Markt Scan?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.