Leadgeneratie voor Vector Eyes

Vector Eyes heeft NextSales gecontracteerd voor Leadgeneratie. Binnen Nederland gaan we afspraken maken met prospects.
Leadgeneratie voor Vector Eyes

Leadgeneratie voor Vector Eyes: Meetings met prospects

Leadgeneratie voor Vector Eyes: De medewerkers van NextSales worden ingezet voor het maken van afspraken met potentiële klanten in Nederland.

Uit naam van Vector Eyes wordt contact gelegd met de afgebakende doelgroep en worden meetings gepland die Vector Eyes zelf opvolgt.

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Vector Eyes verzorgd.

Voordelen voor Vector Eyes van deze overeenkomst zijn: effectieve, snelle en consistente marktbewerking.

Over Vector Eyes

Vector Eyes is een bedrijf dat zich specialiseert in de diensten op en om het archiefbeheer. Of het nu gaat om het leveren van software voor het beheer van engineering data of het up to date houden van tekeningen pakket, scannen, digitaliseren, indexeren tot het leveren van document controllers: Vector Eyes is uw partner.

Voor meer informatie bezoek de website: www.vectoreyes.nl

Leads nodig?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.