Leadgeneratie voor ValueBlue

ValueBlue levert BlueDolphin; Een SaaS-tool die technische, financiële en functionele transparantie creëert in een gecompliceerd IT-landschap. NextSales doet Leadgeneratie.
Leadgeneratie voor ValueBlue

Leadgeneratie voor ValueBlue

In het kader van Leadgeneratie voor ValueBlue zet NextSales haar Ambassadors in voor het maken van afspraken.

Ten behoeve van ValueBlue wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met ValueBlue opvolgen.

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door ValueBlue verzorgd.

Over ValueBlue

ValueBlue levert BlueDolphin; een SaaS tool waarmee een gecompliceerd ICT-landschap snel technisch, financieel en functioneel inzichtelijk wordt gemaakt. Je krijgt er in korte tijd grip mee op het applicatie- en ICT-landschap. Dit inzicht maakt het mogelijk verbeteringen en besparingen te identificeren.

Een grote Nederlandse gemeente heeft op basis hiervan het aantal in gebruik zijnde applicaties binnen 2 jaar van 4.300 naar 1.250 kunnen terugbrengen.

Democratisering van enterprise architectuur

ICT landschappen worden steeds complexer en meer samenhangend:

  • Hoe verkrijgt u inzicht in alle relaties en afhankelijkheden tussen applicaties en onderliggende systemen én in de informatiestromen die hiertussen lopen?
  • Hoe brengt u effectief in kaart op welke manier de bedrijfsvoering door systemen wordt ondersteund?
  • En wie hebben behoefte aan deze informatie en inzichten?

Deze inzichten moeten volgens ons niet slechts beperkt blijven tot één of enkele enterprise architecten. Iedereen die betrokken is bij het optimaliseren van ICT en bijdraagt aan het doorvoeren van wijzigingen, moet dit informatiesysteem actief gebruiken voor het opvragen van informatie en voor het invoeren van gegevens.

Dit zijn dus naast de (enterprise) architecten, ook applicatie- en informatiebeheerders, managers en systeembeheerders. Zodat er één centrale plek is met alle functionele, financiële en technische aspecten van het ICT landschap.

Voor meer informatie bezoek de website: www.valueblue.nl!

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.