Leadgeneratie voor TOP (Totally Optimized Projects)

TOP biedt organisaties hulp om ervoor te zorgen dat projecten meer opleveren dan ze kosten. TOP heeft NextSales gecontracteerd voor Leageneratie.
Leadgeneratie voor TOP - Klant TOP (Totally Optimized Projects) - Leadgeneratie voor TOP (Totally Optimized Projects)

Leadgeneratie voor TOP (Totally Optimized Projects)

Wist je dat 97% van alle projecten meer kost dan ze opleveren?

TOP (Totally Optimized Projects) biedt organisaties hulp om projecten weer meer te laten opleveren dan ze kosten en levert hiervoor diensten met als doel:

Focus op het creëren van waarde!

Het unieke aan TOP is het zeer uitgebreide materiaal dat in de afgelopen 30 jaar in de praktijk is gebracht en gedocumenteerd.

NextSales doet Leadgeneratie voor TOP. We zullen ons NextSales Ambassador Network inzetten om meetings met potentiële klanten op te zetten.

De levering van de producten en diensten die voortvloeien uit deze meetings wordt door TOP verzorgd.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.