Leadgeneratie voor Respond!

Respond! levert systemen en SaaS-oplossingen ter ondersteuning van crisismanagement, alarmering, opschaling en incidentafhandeling. NextSales ondersteunt Respond met Leadgeneratie.
Leadgeneratie voor Respond!

Leadgeneratie voor Respond: Openbare Orde & Veiligheid

Regie op uw proces! Respond levert systemen en SaaS-oplossingen ter ondersteuning van crisismanagement, alarmering, opschaling en incident organisatie. Respond heeft al een indrukwekkende klantenlijst. Toch zijn er ambitieuze groeidoelstellingen. Vandaar onze opdracht: Leadgeneratie voor Respond!

Binnen NextSales is uitgebreide kennis en ervaring van het Openbare Orde & Veiligheid domein aanwezig. De combinatie van deze kennis en ervaring met NextSales’ uitgebreide netwerk binnen het domein draagt bij aan de groeiplannen van Respond.

Over Respond!

Respond richt zich op ontzorgen door een continue regie op uw bedrijfsprocessen te bieden, zodat u zich primair kunt focussen op uw kerntaken. Dit doen ze door nauwe samenwerking, maatwerk en een persoonlijke service.

De onderscheidende en passende ICT oplossingen reduceren het risicoprofiel, de complexiteit en de kosten van uw crisisbeheersingsprocessen doordat verstoringen sneller worden opgelost, minder grote gevolgen hebben en zelfs voorkomen kunnen worden. Doel van Leadgeneratie voor Respond! is meer organisaties en bedrijven met deze oplossingen kennis te laten maken.

Voor meer informatie bezoek de website: www.respond.nl

Welke industrieën ondersteunt NextSales?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.