Leadgeneratie voor Ragnarök – Markt Scan België en Nederland

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen, levert Ragnarök echt uitdagende oplossingen.
Leadgeneratie voor Ragnarök – Markt Scan België en Nederland

Leadgeneratie voor Ragnarök – Markt Scan België en Nederland

Ragnarök Group is een leverancier van geavanceerde IT-bedrijfsoplossingen voor haar klanten wereldwijd. Door meer dan 100 eersteklas professionals met vele jaren IT-ervaring samen te brengen in complexe IT-ontwikkelingsprojecten levert Ragnarök echt uitdagende oplossingen. Ragnarök heeft haar hoofdkantoor in Genève (Zwitserland) en in Oekraïne gevestigde R & D-kantoren in Kiev en Odessa. Flexibiliteit, efficiëntie en individuele benadering van elke klant zijn de leidende principes die Ragnarök volgt in hun werk. Omdat NextSales dezelfde principes volgt, zijn we blij met deze nieuwe opdracht: “Leadgeneratie voor Ragnarök – Markt Scan België en Nederland”!

Maak kennis met Ragnarök

Ragnarök Group werd opgericht in 2017 en draagt de geest en sfeer van een startup die grote en middelgrote ondernemingen bedient. Ragnarök streeft ernaar de resultaten van de systeemontwikkeling te maximaliseren door offshore-teams te leveren die uw zakelijke behoeften oplossen. Om dat te doen, creëert Ragnarök teams samengesteld voor uw specifieke behoeften. Die teams werken met u samen, zowel in uitbestede als in inbestede vorm.

Kostenbesparingen, schaarse IT-middelen en beschikbaarheid van technologische kennis zijn de belangrijkste drijfveren voor outsourcing. Offshore-teams gaan deel uitmaken van de klant-organisatie en alle soorten taken uitvoeren die nodig zijn voor het succes van de klant. Ragnarök biedt teams om uw strategie te implementeren:

  • Chatbots-implementatie (om de nieuwste trends aan te pakken)
  • Ondersteuning van verouderde systemen en hun modernisering
  • Codekwaliteitscontrole en validatie via intelligente apps / tools
  • BI-ontwikkeling om knelpunten toe te wijzen en corrigerende maatregelen te plannen
  • UI / UX-teams (gebruikerservaring en conversie verbeteren)
  • Richt uw visie en strategie op een markt
  • Implementatie van digitale branding en campagnes
  • CI / CD en cloud bewerkingen
  • QA / QC-teams tot uw dienst
  • Audit en procesverbeteringen met betrekking tot project- / programmamanagement


Als u een tekort heeft aan resources voor RabbitMQ, Redis, Haproxy, nginx, apache, phpmyadmin, Kubernetes & GKE, mysql, mongodb, PostgreSQL, MSSQL, Google Cloud Platform (VM’s, DB’s, K8s-clusters, load balancers), Azure, DigitalOcean, AWS, VMWare, KVM, Hyper-V, Grafana, Prometheus, Zabbix, DataDog, Sentry, Gitlab, Azure of SonarQube, Ragnarök heeft binnen een paar dagen een team voor u klaarstaan.

Ragnarök en NextSales

NextSales is gecontracteerd om de groei van Ragnarök in België en Nederland te ondersteunen. We plannen gekwalificeerde ontmoetingen met potentiële Ragnarök-klanten in beide landen (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en gerelateerde boodschappen te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan voor elk land uitgevoerd.

Op basis van de resultaten van onze Markt Scans zullen we potentiële klanten benaderen via ons NextSales Ambassador Network, Sociale Media en Bellen en Mailen.

Leadgeneratie voor Ragnarök – Markt Scan België en Nederland

Geïnteresseerd in het aanbod van Ragnarök?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.