Leadgeneratie voor QSM Europe

Feitelijk inzicht in IT-projecten. QSM Europe doet dit al meer dan 30 jaar. Er zijn echter ambitieuze groeidoelstellingen. NextSales ondersteunt QSM Europe met Leadgeneratie om haar groeiambities te realiseren.
Klant QSM Europe - Leadgeneratie, Sales Outsourcing, Interim Versterking, Internet Strategie

Leadgeneratie voor QSM Europe: meetings met prospects

Feitelijk inzicht in IT-projecten. QSM is een onafhankelijke autoriteit die inzicht biedt in de haalbaarheid van grotere softwareprojecten en complexe pakketimplementaties. QSM doet dit al ruim 30 jaar. Zowel in de VS als in Europa. En met groot succes.

Toch zijn er ambitieuze groeidoelstellingen. Om die groeidoelstelling te ondersteunen is er een overeenkomst met betrekking tot Leadgeneratie voor QSM Europe afgesloten.

Binnen NextSales is uitgebreide kennis en ervaring van het ICT-domein aanwezig. De combinatie van deze kennis en ervaring met het uitgebreide netwerk van NextSales binnen het domein draagt bij aan de groeiplannen van QSM.

Over QSM Europe

De implementatie van nieuwe IT-systemen zorgt nog te vaak voor te veel problemen. Zo wordt regelmatig de opleveringstermijn niet gehaald of het gestelde budget overschreden. Om nog maar te zwijgen over het tekortschieten van de gewenste kwaliteit en de te realiseren functionaliteit. Jammer. En onnodig. Omdat QSM uitkomst kan bieden.

QSM is een onafhankelijke autoriteit die inzicht biedt in de haalbaarheid van grotere softwareprojecten en complexe pakketimplementaties. De realisatie van dit soort grootschalige projecten worden daardoor veel transparanter en beter voorspelbaar. Leadgeneratie voor QSM Europe heeft als doel meer bedrijven met de propositie van QSM bekend te maken.

Voor meer informatie bezoek de website: www.qsm.nl

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.