Leadgeneratie voor Nalanda

Met Nalytics kun je informatie uit al je ongestructureerde data halen. Welk type apparaat u ook gebruikt binnen uw bedrijf. Nalanda heeft NextSales ingeschakeld voor Leadgeneratie.
Klant Nalanda - Leadgeneratie voor Nalanda

Leadgeneratie voor Nalanda

Waar is dat contract uit 2011 gebleven? Hoe krijg ik dat ene juridische document snel boven water? Met Nalytics krijg je antwoorden op je vragen, zo snel als je ze kunt verzinnen! Om die boodschap beter bekend te maken doet NextSales Leadgeneratie voor Nalanda.

Weet je wel hoeveel onbenutte bedrijfsdata je hebt? En hoeveel kostbare informatie daarin verborgen zit? Veel bedrijven hebben geen idee van de potentiële schat aan informatie waar ze bovenop zitten. Denk daarbij aan al die gegevens die afkomstig zijn van slimme machines, apparaten en sensoren of die opgeslagen zijn in de miljoenen e-mails, Word-bestanden, Excel-sheets, PDF’s of gescande documenten.

Met Nalytics van Nalanda kun je informatie boven water krijgen uit al je ‘ongestructureerde’ data, vanaf elk soort apparaat waar je mee werkt binnen je bedrijf. Zo krijg je snel inzicht in de juiste informatie, die waarde toevoegt en die de basis vormt om snel de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Nalanda zet het NextSales Ambassador Network in voor Leadgeneratie. Meer dan 150 NextSales Ambassadors krijgen de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de propositie van Nalanda. Voor Nalanda wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met Nalanda opvolgen.

Voordelen van een introductie door onze Ambassadors zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent, vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

De levering van de producten en diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Nalanda verzorgd.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.