Leadgeneratie voor Future Processing

Future Processing is een expert in het leveren van softwareontwikkelingsteams. NextSales legt contacten met prospects in Nederland.
Future Processing is een expert in het leveren van softwareontwikkelingsteams.

Leadgeneratie voor Future Processing

Heb je een team van software ontwikkelaars nodig? Of wil je je huidige team uitbreiden met specialisten in specifieke technologieën? Future Processing is een expert in het leveren van software ontwikkeling teams. Profiteer van de pool van getalenteerde software ontwikkelaars van Future Processing, waaronder .NET- en Java-experts. Om ervoor te zorgen dat Nederlandse bedrijven dit weten, doet NextSales Leadgeneratie voor Future Processing.

Future Processing is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een organisatie met 800 medewerkers die meer dan 500 projecten voor 150 klanten wereldwijd hebben gerealiseerd.

Een ontwikkelteam van Future Processing

  • Software ontwikkelaars en IT-professionals geselecteerd om uw project- en bedrijfsdoelstellingen te realiseren
  • IT-specialisten met bewezen ervaring in het leveren van resultaten
  • Een Agile-team dat u de meeste toegevoegde waarde levert


Geleverd door een technologiepartner waarop u kunt vertrouwen!

Future Processing en NextSales

Als eerste stap zijn we gestart met een Markt Scan die de propositie van Future Processing in kaart brengt in relatie tot de behoeften in de Nederlandse markt en de bestaande concurrentie.

Om de verdere groei in Europa te ondersteunen, heeft Future Processing NextSales gevraagd om contacten te leggen met potentiële klanten in Nederland. De volgende stap in deze overeenkomst is dat NextSales afspraken gaat plannen met potentiële klanten in Nederland.

Door de “Start Small & Grow Bigger” aanpak te gebruiken, kunnen we flexibel zijn om ons aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen en kunnen we opschalen naarmate we verdergaan.

Hoe we Leadgeneratie doen?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales