Leadgeneratie voor Framgia

Met meer dan 750 medewerkers en kantoren in Japan, Bangladesh, Vietnam en de Filippijnen ondersteunt Framgia haar klanten met speciale offshore ontwikkelteams. Framgia heeft NextSales gecontracteerd voor Leadgeneratie.
Klant Framgia -Leadgeneratie voor Framgia

Leadgeneratie voor Framgia

Met meer dan 750 medewerkers, vestigingen in Japan, Bangladesh, Vietnam en Filipijnen ondersteunt Framgia haar klanten met offshore dedicated development teams. NextSales zet het NextSales Ambassador Network om Leadgeneratie voor Framgia uit te voeren. Meer dan 100 NextSales Ambassadors krijgen de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de propositie van Framgia in Ambassador Workshops.

Op basis van hun vertrouwen in en kennis van Framgia’s propositie wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met Framgia opvolgen.

Voordelen van een introductie door onze Ambassadors zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Framgia verzorgd.

Bezoek voor meer informatie de website: www.framgia.com

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.