Leadgeneratie voor Finidy

Finidy heeft een aanpak en een set metrics ontwikkeld waarmee inzicht kan worden verkregen in de kosten, kwaliteit en voortgang van Agile projecten. NextSales ondersteunt Finidy door middel van Leadgeneratie
Klant Finidy - Leadgeneratie voor Finidy

Leadgeneratie voor Finidy

Hoewel een groot aantal organisaties de ontwikkeling van Agile-software hebben omarmd, heeft het management zelden genoeg inzicht in de productiviteit, kosten, doorlooptijd en kwaliteit van Agile-projecten.

Hoe effectief en efficiënt zijn we eigenlijk met onze Agile-softwareontwikkeling?

Finidy heeft een aanpak en een set metrieken ontwikkeld waarmee wél inzicht kan worden verkregen in de kosten, kwaliteit en voortgang van Agile-projecten. Deze metrieken zijn onderverdeeld in vier categorieën; Goedkoper, Beter, Sneller en Tevredener en zijn bewezen in een van de grootste op output gebaseerde projecten in Nederland.

Finidy en NextSales

Finidy heeft NextSales gecontracteerd om haar groei te ondersteunen. Als onderdeel van de Leadgeneratie voor Finidy zullen we het NextSales Ambassador Network gebruiken om afspraken met potentiële klanten in verschillende industrieën te plannen.

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.