Leadgeneratie voor Crosscheck

Crosscheck Networks is de wereldleider op het gebied van "API-testen (Application Programming Interface)", simulatie en "Gateway-technologie". NextSales doet Leadgeneratie binnen en buiten Nederland.
Leadgeneratie voor Crosscheck

Leadgeneratie voor Crosscheck

Op basis van de overeenkomst verzorgt NextSales Leadgeneratie voor Crosscheck. Het NextSales Ambassador Network wordt ingezet voor het genereren van leads binnen en buiten Nederland.

Voor Crosscheck wordt contact gelegd met de relevante doelgroep en worden afspraken gemaakt die onze Ambassadors samen met Crosscheck opvolgen.

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Crosscheck verzorgd.

Over Crosscheck

Crosscheck Networks is de wereldleider voor “API (Application Programming Interface) testing”, simulatie en “gateway technologie”. Crosscheck producten worden wereldwijd aan meer dan 50.000 netwerken van klanten geleverd. Het uitgebreid testen van API omvat functionele automatisering, performance, compliance en het testen van de beveiliging. Het gebruikt gepatenteerde dynamische mutatie technologie.

De virtualisatie van API services maakt “point-and-click” API gesimuleerd gedrag, reacties en profilering van prestaties mogelijk. Gateway technologie maakt “point-and-click” API toegangscontrole, “single sign on” mogelijk en is bijzonder veilig.

Crosscheck Networks heeft al meer dan 10 jaar een 99% klant tevredenheid gerealiseerd.

Doel van de Leadgeneratie voor Crosscheck is dat u met Crosscheck kan kennis maken en door gebruik te maken van de oplossing zelf het verschil ervaart!

Wat is Leadgeneratie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.