Leadgeneratie voor Capgemini

Bellen en Mailen voor Leadgeneratie. De medewerkers van NextSales zijn verantwoordelijk voor het genereren van leads binnen Nederland.
Klant Capgemini - Interim Versterking, Leadgeneratie

Leadgeneratie voor Capgemini: Bellen en Mailen

Op basis van de Leadgeneratie overeenkomst zijn de medewerkers van NextSales verantwoordelijk voor het genereren van leads binnen Nederland. Uit naam van Capgemini Infastucture Services wordt contact gelegd met de afgebakende doelgroep en worden afspraken gemaakt die Capgemini zelf opvolgt.

De levering van de diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Capgemini verzorgd.

Voordelen van Leadgeneratie voor Capgemini zijn: effectieve, snelle en consistente marktbewerking.

Over Capgemini

Capgemini helpt u bij het verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Op basis van uw behoeften zorgen wij voor bruikbare resultaten door middel van een mensgerichte benadering van technologie en de inzet van de juiste expertise.

Voor meer informatie bezoek de website: www.capgemini.com!

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales