Leadgeneratie voor Aspera

Aspera is marktleider op het gebied van Software Asset Management oplossingen in Duitsland. NextSales heeft een Leadgeneratie-overeenkomst voor Europa afgesloten.
Klant Aspera - Business Development, Leadgeneratie, Sales Outsourcing, b2b Events in de Benelux

Leadgeneratie voor Aspera: Ambassadors openen deuren

Aspera is marktleider op het gebied van Software Asset Management oplossingen in Duitsland en wordt door Gartner als visionair aangemerkt in het SAM Magic Quadrant (bron: Gartner 2018). Om ingangen bij grote organisaties in andere delen van Europa te krijgen, doet NextSales Leadgeneratie voor Aspera. Het NextSales Ambassador Network  wordt ingezet om afspraken te plannen bij het CxO en -1 level. Dit doen we door meerdere keren per jaar een Ambassador Workshop te organiseren voor onze Ambassadors waarbij inzicht wordt gegeven in de propositie van Aspera.

Uniek is de SmartTrack aanpak waarbij in een aantal weken met de klant een business case wordt gemaakt over de huidige status van SAM, plan van aanpak, kosten, besparingen etc. Voor deze aanpak is gekozen om aan de relatie met de toekomstige klanten te bouwen.

De levering van de producten en diensten die voortkomen uit de afspraken wordt door Aspera verzorgd.

Meer informatie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.