Interim Versterking voor Qolor’s Raad van Advies verlengd

NextSales levert sinds juli 2011 op interim basis een bijdrage aan de Adviesraad van Qolor. Onze bijdrage is gericht op Sales & Marketing.
Interim Versterking voor Qolor's Raad van Advies

Interim Versterking voor Qolor’s Raad van Advies verlengd

De bestaande overeenkomst “Interim Versterking voor Qolor’s Raad van Advies” is verlengd.

Op basis van de verlengde Interim Versterking overeenkomst levert NextSales een bijdrage binnen de Raad van Advies met de focus op marketing & sales. Aandachtspunten zijn: prijsstrategieën (defined deliverables, defined results), marktbenaderingen (partnerships, social media, organische netwerkstructuren) en doelgroepen.

Hierdoor wordt de directie van Qolor ondersteund bij het nemen van strategische beslissingen in de huidige, veranderende markt. Met als doel bestaande markten en marktaandeel te behouden en waar mogelijk te vergroten.

Over Qolor

Qolor is een onafhankelijk bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in programma- en projectmanagement. Een kleurrijke partner met kwaliteit hoog in het vaandel. Bij Qolor wordt het succes van projecten bij uitstek bepaald door een effectief samenspel tussen mensen.

Voor meer informatie bezoek de website: www.qolor.nl

Interim Versterking nodig?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.