Interim Versterking voor Capgemini

Capgemini heeft de bestaande Leadgeneratie overeenkomst vervangen door een Interim Versterking overeenkomst waarbij personeel van NextSales tijdelijk deel uitmaakt van de Salesafdeling van Capgemini.
Klant Capgemini - Interim Versterking, Leadgeneratie

Interim Versterking voor Capgemini : Account Management

Capgemini heeft de bestaande Leadgeneratie overeenkomst vervangen door een Interim Versterking overeenkomst waarbij de door NextSales ingezette medewerkers tijdelijk onderdeel van Capgemini’s Salesafdeling vormen.

Interim Versterking voor Capgemini: Uit naam van Capgemini nemen de NextSales medewerkers alle sales-activiteiten, zoals Leadgeneratie, klantenbezoek, demo’s, offertes en contract-onderhandelingen voor hun rekening. Hierbij wordt gewerkt onder de gedragsregels van Capgemini.

De uit de overeenkomsten voortvloeiende levering van producten en diensten wordt door Capgemini zelf uitgevoerd.

De overeenkomst tussen partijen heeft als voordeel dat er bij Capgemini sprake is van effectieve, snelle en consistente marktbeweging door een flexibele schaalbare sales-afdeling met daarbij behorende kosten. Kortom; een betere Retun on Business Development.

Over Capgemini

Capgemini helpt u bij het verbeteren van de prestaties van uw organisatie. Op basis van uw behoeften zorgen zij voor bruikbare resultaten door middel van een mensgerichte benadering van technologie en de inzet van de juiste expertise.

Voor meer informatie bezoek de website: www.capgemini.com

Interim Versterking?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales