Innovaway neemt Olisistem Start over!

Op 24 januari werd de overeenkomst ondertekend op het hoofdkantoor van Olisistem Start in Settimo Torinese.
Innovaway: Algemeen Directeur Antonio Burinato

Innovaway neemt Olisistem Start over!

Innovaway is gespecialiseerd in het leveren van flexibel, schaalbare Remote Support Services in 27 talen. Op 24 januari werd op het hoofdkantoor van Olisistem Start in Settimo Torinese de overeenkomst getekend.

Olisistem Start is een bedrijf dat IT Service Management diensten levert met focus op de bank- en financiële sector.

Onderdeel van deze acquisitie is een overeenkomst van 5 jaar met de grootste Italiaanse bank, Banca Intesa San Paolo. Naast een significante verhoging van de omzet betekent deze overname dat Innovaway de grootste speler op de Europese markt wordt voor Remote Support Services.

Door de overname van Olisistem Start, groeit Innovaway met circa 350 mensen.

Versterking van Innovaway's positie

Deze acquisitie betekent een versterking van Innovaway’s positie in het bank- en verzekeringssegment. Bovendien biedt de overeenkomst met Banca Intesa San Paolo een sterk fundament voor verder groei in de toekomst.

Innovaway beschikt over een solide contractbasis met belangrijke Italiaanse en internationale bedrijven.

Innovaway en NextSales

Innovaway is een Italiaanse System Integrator die zich onderscheidt door het leveren van flexibel, schaalbare Service Management diensten in 27 talen.

Juist door de combinatie van hoge kwaliteit van dienstverlening, de flexibiliteit en schaalbaarheid heeft Innovaway een sterke marktpositie verworven. Grote ondernemingen als IBM, Fujitsu, Dolce&Gabbana en Kiko Milano maken gebruik van haar diensten. Maar ook kleine ondernemingen met 150 werkplekken of ondernemingen die aanvullend support zoeken voor een bepaalde taal, -periode of -shift worden door Innovaway ondersteund.

Innovaway neemt Olisistem Start over in het kader van haar groei strategie. De inschakeling van NextSales is bedoeld om die groei doelstellingen in het Benelux gebied te ondersteunen. De opdracht aan NextSales is drieledig:

  • Het contracteren van nieuwe klanten
  • Het zoeken van partners
  • Het identificeren van potentiële overname kandidaten


Recent heeft NextSales voor Innovaway de ronde tafel “Global IT Support Services” georganiseerd.

Lees meer over de samenwerking met Innovaway

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Innovaway, een partnership of een mogelijke overname? Neem contact met ons op!

Wat is Sales Outsourcing?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.