Sales & Marketing

Flexibel schaalbare Sales & Marketing

119 +
NextSales Ambassadors
105 +
Klanten
0 +
Landen

NextSales - Sales & Marketing

Waarom wij?

Uw bedrijf heeft een prima propositie en toch vindt u niet voldoende nieuwe klanten? NextSales biedt schaalbare, flexibele Sales & Marketing zodat u alle kansen op de Europese markt benut!

Sinds 2011 ondersteunt NextSales klanten van over heel de wereld. Wij helpen ze met marktonderzoek (Markt Scan), Internet Strategie, Leadgeneratie en Sales, zodat ze flexibel en met beperkte risico’s kunnen groeien of een nieuwe markt kunnen betreden.

Of u nu op zoek bent naar meer leads, meer klanten of van plan bent de Europese markt op te gaan: NextSales kan u ondersteunen bij het ontwikkelen en groeien van uw business in Europa.

Wat zeggen onze klanten?

Klant Referenties

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.