Egypte is een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening

Egypte is een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening en daarom een geweldige plek om uit te breiden. NextSales verbindt u en ITIDA.
Egypte is een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening

ITIDA wil graag met u kennismaken

Egypte is een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke dienstverlening en daarom een geweldige plek om naartoe uit te breiden. NextSales verbindt u met ITIDA om uw plannen te realiseren.

In het hart van een moderne zakelijke omgeving in Smart Village is ITIDA, Information Technology Industry Agency gevestigd. Opgericht in 2004 als een uitvoerende IT-afdeling van het Ministerie van Communicatie en Informatietechnologie, MCIT met als speerpunt het proces van de ontwikkeling van de Egyptische IT-industrie.

ITIDA streeft er naar een impuls aan de IT-industrie te geven, om Egypte een van de beste wereldwijde hubs voor technologie en zakelijke diensten te maken. Het agentschap streeft ernaar de concurrentievoordelen van Egypte verder te ontwikkelen als one-stop-shop voor buitenlandse directe investeerders die hun mondiale positie willen verbeteren. Het aanreiken van de Egyptische IT-industrie met de juiste tools om de IT / ITES-export te vergroten. Het bedacht ook de Egyptische Branding campagne, Egypt On, om het land te positioneren als een van de toonaangevende outsourcinglocaties en daarbij diensten aan te bieden voor landen zoals de VS, het VK, het Europese vasteland en het Midden-Oosten.

ITIDA staat ondernemend en creatief ten dienste van publieke en private instanties, spelers en verenigingen in de industrie, universiteiten en individuen om de Egyptische IT-industrie zoveel mogelijk te laten groeien. ITIDA biedt een breed scala aan diensten die helpen bij het opbouwen van de capaciteiten van de lokale IT-bedrijven, het aantrekken en onderhouden van multinationale IT-bedrijven. ITIDA helpt ook om IT-bedrijven uit te breiden door een unieke toegang tot talloze markten te bieden door sponsoring en deelname aan de lokale, regionale en internationale vakbeurzen.

ITIDA’s ambitie is om een IT-industrie van wereldklasse op te bouwen en te verdedigen die een steeds belangrijkere rol zal spelen in de economische groei van Egypte. Het werk van ITIDA wordt gekenmerkt door een verbintenis op lange termijn en substantiële doorlopende investeringen om fundamentele duurzame verbeteringen te waarborgen.

ITIDA en NextSales

NextSales zal voor ITIDA afspraken plannen met bedrijven die een regionaal IT- of Business Services Delivery Center in Egypte willen opzetten (Leadgeneratie). Als onderdeel van de overeenkomst zal onder andere het NextSales Ambassador Network worden benut.

Daarnaast zal NextSales ITIDA ondersteunen bij het opzetten van face-to-face meetings.

Geïnteresseerd?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales