Demtech in ons Eco-systeem

Mario Cohen van Demtech en Fleur van Wely van NextSales hebben op 26 juni 2018 een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide bedrijven zijn en blijven volledig onafhankelijk van elkaar, maar zullen samenwerken aan individuele klanten.
Demtech in ons Eco-systeem - Business Partners: Demtech

Demtech in ons Eco-systeem

Op 26 juni 2018 tekenden Mario Cohen van Demtech en Fleur van Wely van NextSales een samenwerkingsovereenkomst waarmee Demtech in ons Eco-systeem deelneemt.

Demtech en NextSales hebben klanten die hun omzet in Europa en daarbuiten willen laten groeien:

  • Demtech is actief in Zuid-Europa, Latijns-Amerika en Mexico en heeft daarnaast partnerships in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)
  • NextSales is actief in de Benelux, Duitsland en Nordics (Noorwegen, Denemarken, Zweden)


Deze samenwerking stelt beide partijen in staat elkaars aanwezigheid in andere regio’s te gebruiken om klanten bij die omzetgroei te ondersteunen.

Bovendien zal, voortvloeiend uit deze samenwerking, Demtech NextSales ondersteunen bij het uitbreiden van het NextSales Ambassador Network in Zuid-Europa, Latijns-Amerika en Mexico.

Demtech en NextSales zijn gespecialiseerd in Business Development, Marketing & Sales. Hoewel je eerste gedachte zou kunnen zijn dat ze elkaars concurrenten zijn, is dat niet het geval. Beide bedrijven geven op een geheel eigen wijze invulling aan hun kerndienstverlening;

  • Demtech legt namelijk de focus op het aangaan van partnerships en allianties in verschillende landen. Op die manier heb je altijd een lokale partij die weet wat de cultuur en gebruiken in een land zijn
  • NextSales daarentegen zet haar eigen NextSales Ambassador Netwerk in van meer dan 150 mensen, die binnen hun persoonlijke C-level netwerk, klanten kunnen introduceren


Beide bedrijven zijn en blijven geheel onafhankelijk van elkaar opereren, maar gaan op individuele klant-projecten met elkaar samenwerken.

Over Demtech

Demtech is als Business Development, Marketing & Sales organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van High-Tech bedrijven om hun aanwezigheid in de Europese en Zuid-Amerikaanse markten uit te breiden.

Demtech is sinds 2000 actief als innovatie partner voor kleine & grote ondernemingen en venture capitalists om hun uitbreidingsplannen uit te voeren.

Bezoek de website: www.demtech.biz

Over NextSales

NextSales is als Business Development, Marketing & Sales bedrijf gespecialiseerd in het ondersteunen van ICT, HighTech en Public Safety bedrijven om hun aanwezigheid in Europese markten te vergroten.

NextSales heeft een netwerk opgebouwd van mensen (NextSales Ambassadors) die haar klanten ondersteunen bij het bouwen en uitbreiden van hun klantenbestand. Vandaag de dag heeft NextSales meer dan 150 Ambassadors die een indrukwekkende lijst van klanten (Corporates, NGO’s, Start-ups en KMO/MKB) ondersteunen.

Nieuwsgierig hoe NextSales uw bedrijf kan ondersteunen?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.