Communicatie en Leadgeneratie voor ESET

ESET is de grootste Europese leverancier van IT-beveiliging. Onder de overeenkomst creëert NextSales toegang tot het parlement en influencers zodat ESET meer bekendheid krijgt. Daarnaast doen we Leadgeneratie bij grote instellingen en bedrijven.
Communicatie en Leadgeneratie voor ESET

Communicatie en Leadgeneratie voor ESET

ESET is de grootste Europese leverancier van IT-beveiliging. Bij de uitvoering van onze Communicatie en Leadgeneratie voor ESET creëert NextSales toegang tot het parlement en influencers zodat ESET meer bekendheid krijgt. Daarnaast doen we ook Leadgeneratie bij grote instellingen en bedrijven.

Door gebruik te maken van ons Ambassador Network zijn we in staat contact te leggen met de relevante DMU. Tijdens meetings zullen onze Ambassadors ESET vergezellen.

De dienstverlening die voortvloeit uit de overeenkomsten wordt gedaan door ESET.

Over ESET

ESET is, met meer dan 800 medewerkers wereldwijd, het grootste Europese IT beveiligingsbedrijf dat geavanceerde beveiligingsoplossingen tegen computercriminaliteit ontwikkelt en levert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bratislava Slowakije. Daarnaast heeft ESET regionale distributiecentra in de VS, Argentinië en Singapore en een netwerk van malware onderzoekscentra in Bratislava, San Diego, Buenos Aires, Singapore, Praag, Košice, Krakau, Montreal en Moskou.

Wereldwijde researchlabs drijven de ontwikkeling van ESET’s unieke technologie

Hedendaagse malware is dynamisch en in veel gevallen doelgericht. Dit vraagt om een meerlaagse aanpak op basis van proactieve en intelligente technologieën. ESET begon 20 jaar geleden met het integreren van deze proactieve technologieën in haar scanning engine en bracht geleidelijk meerdere lagen van bescherming aan om detectie en preventie te bieden in verschillende stadia van de cyber kill chain. Vandaag de dag maakt ESET gebruik van meerlaagse technologieën die veel verder gaan dan de mogelijkheden van een standaard antivirus oplossing.

Voor meer informatie bezoek de website: www.eset.com/nl!

Communicatie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales