Communicatie en Interim Versterking voor Hexagon

Hexagon wil de positie van het merk Intergraph in Nederland versterken. NextSales beschikt over uitgebreide kennis en ervaring zowel op het gebied van Openbare Orde & Veiligheid als het Nautische domein.
Communicatie en Interim Versterking voor Hexagon

Communicatie en Interim Versterking voor Hexagon

Hexagon Safety & Infrastructure is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Spatial Information Management (SIM) software. Organisaties op het gebied van Public Safety en Security, Industrie en Overheid in meer dan 60 landen vertrouwen op Intergraph’s Spatial technologie en services om beter en sneller operationele beslissingen te kunnen nemen.

Hexagon wil de positie van het Intergraph merk in de Nederlandse markt versterken. Om die reden doet Hexagon een beroep op NextSales voor Communicatie en Interim Versterking. Binnen NextSales is uitgebreide kennis en ervaring van zowel het Openbare Orde & Veiligheid als van het relevante Nautische domein aanwezig. De combinatie van deze kennis en ervaring met het uitgebreide netwerk van NextSales binnen deze domeinen draagt bij aan de groeiplannen van Hexagon.

Over Hexagon

Hexagon’s opdrachtgevers verwerken grote hoeveelheden complexe data die in begrijpelijke visuele representaties worden omgezet, zoals intelligente kaarten, systemen om netwerken te beheren, of schepen en productie bedrijven te bouwen en te beheren. Hierdoor wordt de kritische infrastructuur beheerd ter beveiliging van miljoenen mensen wereldwijd.

Hexagon Safety & Infrastructure is onderdeel van Hexagon (Nordic exchange: HEXA B), een wereldwijde leverancier van design-, meet-, en visualiseringstechnologieën die klanten de mogelijkheid biedt om objecten te ontwerpen, meten en positioneren en data te verwerken en presenteren.

Voor meer informatie bezoek de website: www.hexagonsi.com

Communicatie?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.

Vertel ons wat u zoekt

We komen er snel op terug!

Flexibel schaalbare diensten voor Sales & Marketing: NextSales