Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan.
Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

Benelux Markt Scan en Leadgeneratie voor ValueLabs

ValueLabs is een Indiaas technologie- en innovatie-bedrijf dat haar klanten ondersteund met het oplossen van problemen. De oorsprong van ValueLabs is gelegen in een “pro bono” -project: het creëren van een gratis, computer gebaseerd leerprogramma voor scholieren. Om dit financieel te ondersteunen, gebruikte ValueLabs de onderliggende infrastructuur voor betaalde softwareprojecten. Het resultaat: een bedrijf met meer dan 5.500 mensen. NextSales is erg trots om ValueLabs te ondersteunen met een Benelux Markt Scan en Leadgeneratie.

Over ValueLabs

ValueLabs is gespecialiseerd in ICT-ondersteuning, ontwikkeling van softwareproducten en datatechnologie. ValueLabs is een vertrouwde technologie-partner voor meer dan 150 klanten over de gehele wereld. Die klanten worden bedient vanuit 30 kantoren. Hiervoor gebruikt ValueLabs het OneCompany®-model: ValueLabs werkt samen met haar klanten als één team, met gemeenschappelijke waarden en zakelijke doelen.

ValueLabs OneCompany®-aanpak onderscheidt hen van de concurrentie. Waar andere bedrijven hun klanten zien als een ‘portemonnee’ om te betalen voor kosten en winst, is ValueLabs bereid om (mee) te investeren in nieuwe projecten, risico’s te nemen en werkzaamheden uit te voeren. ValueLabs investeert in de zakelijke problemen van hun klanten met een ondernemersgeest.

In de huidige markt waar digitale transformatie nog meer nodig is dan voorheen, kan ValueLabs MKB- en grote bedrijven ondersteunen bij het vereenvoudigen van hun IT-systemen door middel van modernisering, bewegen naar de cloud en softwareontwikkeling.

Als het om data gaat, heeft ValueLabs naast allerlei dashboards innovatieve oplossingen ontwikkeld. Bijvoorbeeld:

  • Op basis van foto’s van beschadigde auto’s en rekeningen voor reparatie, heeft ValueLabs “Damage 2 repair”ontwikkeld. Een systeem dat tijd en kosten inschat om een beschadigde auto te repareren
  • Op basis van vergelijkbare technologie heeft ValueLabs systemen ontwikkeld voor “Huidlaesie en classificatie” en het beoordelen van de kwaliteit van natuurlijke producten
  • Op basis van Natural Language Processing heeft ValueLabs een systeem ontwikkeld om enquêtevragenlijsten te genereren

ValueLabs en NextSales

NextSales is gecontracteerd voor het opzetten van gekwalificeerde meetings met potentiële ValueLabs-klanten in de Benelux (Leadgeneratie). Om de juiste prospectbasis en bijbehorende berichtgeving te bepalen, hebben we eerst een Markt Scan gedaan. Op basis hiervan zullen we potentiële klanten van ValueLabs gaan benaderen via ons NextSales Ambassador Network, Social Media en mailen & bellen.

Interesse in de propositie van ValueLabs?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.