b2b Event voor MicroStrategy

Op basis van MicroStrategy BI-software nemen elke dag een miljoen mensen betere beslissingen! Een deel van deze mensen werkt in de zorg en geeft daarmee betere en beter betaalbare zorg. MicroStrategy heeft NextSales gecontracteerd om een b2b Event te organiseren.
b2b Event voor MicroStrategy

b2b Event voor MicroStrategy: Healthcare - 7 september

Op basis van MicroStrategy BI software nemen elke dag opnieuw een miljoen mensen betere beslissingen! Een deel van die mensen werkt in de zorg sector en geeft daardoor betere en beter betaalbare zorg. NextSales verzorgt op 7 september een b2b Event voor MicroStrategy met als thema Healthcare. Doel is ervoor te zorgen dat meer mensen uit de Healthcare sector kennis kunnen nemen van mogelijke toepassingen van MicroStrategy BI software.

NextSales zet haar Ambassadors in voor het leggen van contacten binnen deze sector en geïnteresseerden uit te nodigen voor dit event.

Praktijkervaring bij de National Health Service (NHS)

MicroStrategy is wereldwijd leider in business intelligence-technologie en levert geïntegreerde rapportage-, analyse- en monitoringsoftware die bedrijven in staat stelt alle data die zijn opgeslagen in hun onderneming te analyseren en op basis daarvan betere beslissingen te nemen.

De volgende video’s laten medewerkers NHS aan het woord over hun ervaringen:

  • Bekijk hoe mobile apps van toegevoegde waarde zijn voor verpleegkundigen, managers van zorgafdelingen en hoger management
  • Bekijk hoe business intelligence applicaties de totale organisatie verder kunnen optimaliseren

Tijdens het b2b Event voor MicroStrategy wordt hieraan natuurlijk aandacht besteed!

Voor meer informatie over MicroStrategy bezoek de website: www.microstrategy.com

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.