75 NextSales Ambassadors

Het NextSales Ambassador Network begon klein, maar groeide al snel uit tot een uitgebreid netwerk. 1 jaar na de introductie van het concept hebben we de mijlpaal van 75 Ambassadors gepasseerd en ondersteunen we een interessante lijst met klanten.
NextSales Ambassador Network

75 NextSales Ambassadors en we zijn nog niet klaar

Vorig jaar zijn we vanuit NextSales met een nieuw concept gestart; het “click en brick” op het gebied van Leadgeneratie. We reanimeerden het oorspronkelijke idee van LinkedIn: een internet netwerk met mensen die je echt kent om ingangen en leads voor elkaar te creëren en gaan nog een stap verder. We geven je niet alleen een digitale introductie, maar we geven je een introductie in de echte (fysieke) wereld. Anders gezegd; we gaan mee naar de afspraak. Nu hebben we de mijlpaal van 75 NextSales Ambassadors bereikt!

Het NextSales Ambassador Network begon klein oftewel in het eigen netwerk, maar groeide al snel uit naar een extended netwerk waarin onze rechtstreekse relaties aan het concept mee wilden doen. Dat werden onze NextSales Ambassadors.

Nu 1 jaar na de introductie van het concept zijn we de mijlpaal van 75 NextSales Ambassadors gepasseerd en hebben we een gevarieerde en interessante lijst met klanten. Via ons concept zijn we in staat zowel kleine MKB/KMO-bedrijven als grote corporates bij hun doelgroep binnen te brengen. Voordelen van een introductie in de “echte” wereld zijn onder andere een betere kwalificatie vooraf (iemand die je kent, vertelt sneller hoe groot de interesse is) en een vliegende start van de relatie (je bent een vriend van een vriend dus krijgt sneller vertrouwen).

Wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar met de groei. We hebben ondertussen een handjevol Ambassadors in België waardoor we straks ook daar bedrijven ons concept aan kunnen bieden en willen ons netwerk uiteindelijk over heel Europa doortrekken.

Wil je meer weten over het NextSales Ambassadors Network of wil je helpen bij de uitbouw in binnen of buitenland laat het ons weten.

Aansluiten bij het Ambassador Network?

Deel:

Meer berichten

Sales Outsourcing Value Tech Everyday

Sales Outsourcing Value Tech Everyday – Nederland

Value Tech Everyday ondersteunt CFO’s bij het begrijpen en beheren van IT-kosten! Na het uitvoeren van een Marktscan Nederland, heeft Value Tech Everyday NextSales gecontracteerd via een Sales Outsourcing om op te treden als hun verkoopafdeling.

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

Verlenging Sales Outsourcing met Innovaway

NextSales’ relatie met Innovaway begon in 2017. Na een Markt Scan en een Lead Generatie overeenkomst, zijn we in 2019 een Sales Outsourcing aangegaan. Vandaag zijn we verheugd om de verlenging van de Sales Outsourcing met Innovaway aan te kondigen.

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

Markt Scans en Sales Outsourcing voor CYPHER LEARNING

CYPHER LEARNING is ’s werelds toonaangevende leermanagementsysteem voor scholen en bedrijven die miljoenen gebruikers in meer dan 20.000 organisaties bedient. NextSales is gecontracteerd om Markt Scans en Sales Outsourcing uit te voeren.